Ezúton is szeretnénk bemutatni cégünket és az általunk forgalmazott termékeket annak reményében, hogy a jövőben Ön is gyarapítja majd elégedett vásárlóink számát. Legyen szó akár konyhabútorról, gardróbról vagy bármilyen egyedi gyártású bútorról az Art Design Stúdió mind termékeiben mind szolgáltatásaiban is különlegeset nyújt, hiszen a “név” kötelez…

A XX. század végére a konyha berendezése a lakberendezés kiemelt témaköre lett, ezért cégünk is kiemelt helyen igyekszik foglalkozni ennek a helyiségnek a különféle berendezési lehetőségeivel. Természetesen figyelembe véve a megrendelő igényeinek megfelelő, célszerű, praktikus és esztétikus kialakitást.

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy kiváló minőségű bútorokat gyártsunk és forgalmazzunk kifogástalan minőségű alapanyagból, az ügyfelek elképzelései alapján. Különös figyelmet fordítunk a funkcionalitásra, hogy ne csak szép,de a mindennapi használatban jó megoldások szolgálják a kényelmet. Bútorainkat széles termékskálájú minőségi alapanyagokból garanciával készítjük el, szakmailag képzett, elkötelezett, és megbízható mesteremberekkel. Ha Ön nem konfekcióbútorok között szeretne élni otthonában, vagy dolgozni, ha készen nem talál olyan méretűt, színűt, stílusút, amilyenre vágyik, mi elkészítjük Önnek. Álmai megalkotásához a bútorkészítés során ingyenes helyszíni felmérés és a 3D-s látványterv biztosított cégünk részéről. Alapvető célunk, hogy mindenki elégedett legyen a Nálunk vásárolt bútorok minőségével legyen az konyha, gardrób vagy bármilyen egyedi bútor. Ezért nem akarjuk felvenni a versenyt az asztalosok kisipari módon gyártott, egyszerű műszaki megoldású bútorkínálatával. Ugyanakkor, természetesen tisztában vagyunk a hazai realitásokkal, ezért olyan termékkört próbáltunk kialakítani, ami magasabb minőség- és design színvonalat képvisel, elérhető áron.